Følgende er en veiledning for å sette opp din Hosted Exchange-konto i Microsoft Outlook 2007/2010. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på kontrollpanelet for å hente ut dette, eller for å sette et nytt passord.

Før du starter guiden er det viktig at Outlook 2007/2010 er lukket.

Legg til ny konto

Klikk ‘Start’ og ‘Kontrollpanel’.

Klikk ‘Epost – (32-biter)’ i oversikten.

Klikk ‘Epostkontoer…’

Klikk ‘Konfigurer serverinnstilllingene eller flere servertyper manuelt’ og klikk ‘Neste’.

Velg ‘Microsoft Exchange eller kompatibel tjeneste’ og klikk ‘Neste’.

Angi EX-2010-01.ad.sdhosting.no i feltet for ‘Microsoft Exchange-server’ samt epostadressen din i feltet for ‘Brukernavn’ og klikk ‘Flere innstillinger’.

Velg fanen ‘Tilkopling og huk av for ‘Koble til Microsoft Exchange ved hjelp av HTTP’. Klikk dernest ‘Proxy-innstillinger for Exchange…’.

Angi tilkoplingsinnstillinger iht. overnforstående skjermbilde. Klikk ‘Ok’.

Klikk ‘Ok’

Klikk ‘Neste’.

Angi ditt passord og huk av for ‘Husk legitimasjon’.

Du kan nå starte Microsoft Outlook og ta i bruk din Exchange-konto.

Om denne forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>