Om du har endret passord på din epost vil du ikke lenger motta epost på dine epostprogrammer. Her ser du hvordan du endrer ditt passord.

Først går du inn på innstillinger. Så blar du ned til epost.

1

Velg så din epost.

2

Trykk på epostadressen.

3

Gå ned til passord, og fyll ut ditt nye passord.

4

Så går du ned til utgående mail server.

5

Gå så til passord og fyll ut det samme passordet her.

6

Trykk så på ferdig oppe i høyre hjørne. Og så på ferdig igjen når du er kommet ut av utgående epost server siden. Nå er passordet oppdatert for din epost.

Om denne forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>