Følgende er en veiledning for å sette opp din Hosted Exchange-konto på Android-enheter. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på kontrollpanelet for å hente ut dette, eller for å sette et nytt passord.

NB! Skjermbildene kan avvike fra leverandør til leverandør og med ulike versjoner av Android.

Trykk ‘E-post’ i applikasjonsmenyen. Dersom du ikke har satt opp en konto vil du bli forespurt om å gjøre dette nå, velg i så fall kontotype ‘Microsoft Exchange ActiveSync’. Dersom du alt har satt opp en konto velger du ‘Kontoliste’,  ‘Ny konto’ og ‘Microsoft Exchange ActiveSync’.

Velg ‘Microsoft Exchange ActiveSync’.

Velg ‘Manuelt oppsett’.

Fyll inn feltene iht. ovenforstående skjermbilde.

Kontoinformasjon

E-postadresse
Din epostadresse
Serveradresse
EX-2010-01.ad.sdhosting.no
Domene
La feltet være blankt
Brukernavn
Din epostadresse
Passord
Passordet for Exchange-kontoen
Huk av for ‘Denne serveren krever kryptert SSL-tilkopling’ og velg ‘Neste’.

Velg hvilke elementer du ønsker å synkronisere og hvor ofte du ønsker å synkronisere dataene. Velg dernest ‘Neste’.

Angi et navn for kontoen i velg ‘Fullfør oppsett’. Kontoen er nå ferdig konfigurert.

Om denne forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>