Du behøver passordet for din epostkonto for å sette opp kontoen. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på kontrollpanelet for å hente ut dette, eller for å sette et nytt passord.

Velg ‘Innstillinger’ på din IPhone/IPod Touch, og bla deg ned til du finner feltet ‘E-post, kontakter, kalendere’.

Velg dernest ‘Legg til konto…’.

I neste vindu velger du ‘Annet’.

Velg ‘Legg til Mail-konto’

Tjenerinformasjon

Velg POP eller IMAP.

POP
Når du bruker POP lagres meldingene dine på vår epost-server etterhvert som de kommer inn. Når du sjekker epost lastes de ned til din mobiltelefon og slettes fra vår epost-server.
IMAP
IMAP, eller Internet Message Access Protocol, er et nyere alternativ for å laste ned epost. Når du bruker IMAP lagres fortsatt meldingene dine på vår epost-server etterhvert som de kommer inn, men mobilen laster ned en kopi av meldingene dine, og de blir ikke slettet fra vår server før de slettes i ditt epostprogram.

SYSE anbefaler på det sterkeste IMAP. Ved bruk av IMAP vil din epost til enhver tid være tilgjengelig i Webmail/Epostklient. IMAP er dessuten høyst nødvendig dersom du ønsker å sette opp kontoen på flere maskiner.

Trykk på feltet ‘Vertsnavn’ for å skrive inn adressen til innkommende e-posttjener.

Server for innkommende epost:
innpost.sysedata.no

Bla deg videre ned for å fylle ut informasjon om utgående e-posttjener.

Server for utgående epost:
utpost.sysedata.no

Når du er ferdig med å fylle ut all informasjon for epostkontoen vil skjermbildet gå tilbake til en oversikt over epostkontoer som er satt opp. Du må nå velge den epostkontoen som du har satt opp og bla deg ned til utgående e-posttjener og velge den.

Trykk videre på Primærtjener

I skjermbildet foran deg nå dobbeltsjekker du at ‘Tjenerport’ er satt til ’587′, at ‘Bruk SSL’ er skrudd av, og at ‘Godkjenning’ er satt til ‘Passord’.

Når du har fylt ut alt i henhold til denne guiden kan du åpne applikasjonen ‘Mail’ på hovedmenyen for å sende og motta epost.

Om denne forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>