Følgende er en veiledning for å sette opp din epostkonto i Mozilla Thunderbird. Før du begynner skal du starte epostprogrammet. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på kontrollpanelet for å hente ut dette, eller for å sette et nytt passord.

Dersom veiviser for oppsett av ny epostkonto dukker opp ved oppstart av Thunderbird, kan du gå direkte til «Innstillinger for epostkonto» i denne veiledningen, eller lukke veiviseren for å starte fra begynnelsen av.

Legg til ny konto

Klikk «Verktøy», og «Kontoinnstillinger…».

Legge til ny e-postkonto.

Klikk på «Kontohandlinger» og dernest «Legg til e-postkonto».

Dersom følgende dialog blir vist på skjermen skal du velge «Hopp over og bruk eksisterende adresse».

Innstillinger for e-postkonto.

Angi navn epostadresse og passord, og klikk «Fortsett».

Bekreft kontoinnstillingene ved å klikke «Ferdig».

Om denne forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>