Innkommende

Server for innkommende epost: innpost.sysedata.no
IMAP-Port: 143
POP3-Port: 110
Krever passordgodkjenning.
Brukernavn: Hele epostadressen ([email protected])

Utgående

Server for utgående epost: utpost.sysedata.no
SMTP-Port: 587
Krever passordgodkjenning.
Samme brukernavn og passord som for innkommende server.

For å benytte utpost.sysedata.no som SMTP på en printer må denne støtte USER-AUTH (autorisering med brukernavn/passord) og konfigureres iht. ovenforstående. Dersom printeren ikke støtter dette må du benytte linjeleverandør sin SMTP.

Om denne forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>